Drink MANA

MANA? Za nás ANO! A jak Vy?

Jaké jídlo před tréninkem?

 

Dnešní lidé jsou zvyklí se přejídat. Já osobně jsem milovníkem dobrého jídla,  ale protože každý den sportuji, stravujiu se tak, abych byl v dobré kondici a moje tělo při tréninku dávalo veškerou energii do výkonu a ne do trávení. Měl jsem veganské a vitariánské období, díky kterému jsem se nejen naučil vážit si každého kousku jídla, ale také jsem zjistil, kolik toho moje tělo opravdu potřebuje. Dřív jsem pil různé proteinové drinky, které mě vesměs nadýmaly, zavodňovaly a hlavně byly nezdravé – samá syntetika. Drink MANA jsem si vybral z toho důvodu, že mě zasytí, obsahuje optimální množství kalorií a vitamínů, a je složen z čistě přírodních látek.

?

Revoluce v potravinách?

 

Každý jistě znáte ty zasekané dny, kdy nic nestíháte – jedna schůzka za druhou a návrat domů až večer. Na pořádné jídlo není čas a já, než abych snědla jídlo typu fast food, tak raději nejím. Vím, že to není to pravé ořechové, ale abych byla spokojená potřebuji nutričně vyvážené jídlo. Snažila jsem se najít nějaký kompromis a nejlépe mi z toho vyšel MANA drink. Tekutý oběd v malé lahvičce? Možná to si to někdo nedovedete představit, ale já tomu produktu dávám zelenou!

??

PRÁŠEK NEBO DRINK?

PRÁŠEK

Kompletní jídlo, které si vytvoříte velmi rychle! Jeden sáček obsahuje prášek na přípravu 5 jídel. Já si vždy MANU přidám do mixéru k ovoci a musím říct, že je to ta největší mňamka.

DRINK

Forma drinku je rychlejší a parktičtější na přípravu než prášek. Máte na výběr 4 příchutě. S Míšou u nás vede obyčejná příchuť.

Klikni na prášek a dozvíš že více!

Klikni na drink a dozvíš se více!

JÍDLO

VITAMÍNY

ZDRAVÍ

CHUŤ

JÍDLO PRO LEPŠÍ ŽIVOT