Je krásný vztah reálný?

Nic není zadarmo. Člověk si asi musí něčím projít, aby dostal to co si zaslouží. Občas to vypadá, že někdo má úplně všechno. Vlastní krásné auto, dům, má idylický vztah, značkové oblečení, hezký obličej…  Ale ve skutečnosti to tak není a každý v dnešní době řeší nějaké problémy. Žijeme v době hříchu a nikdo není svatý. Já i Michael jsme si prošli svým. Měli jsme složité vztahy, težké životní etapy, zkrátka jsme si něco prožili. Recept na ideální vztah asi neexistuje. A kdyby existoval, asi by to byl ten nejlepší recept na světě. Kdybych si nebyla jistá ingrediencemi, nakoukla bych do něho a hned věděla co přidat.

Za těch pár let, zlomených srdcí, pár stilnoxů, pár (desítek) kocovin, krapet ostudy a nespočet zážitků, kterým se asi už nikdy nepřestanu smát, jsem si uvědomila jediné. Musíme dostat rozum a začít se chovat tak, jak bychom chtěli, aby se ostatní chovali k nám.

Člověk musí mít požehnáno. Já jsem si Michaela vymodlila. Vždy jsem věřila, že jednou toho skvělého chlapa, který mě bude milovat a ochraňovat, budu mít. Jestli něco chceme, musíme si za tím jít, doufat a hlavně věřit! Musíme věřit v sebe, v ten sen a modlit se za něj. Vztah je jako krásná kytka, musíte pořád zalévat, dát jí slunce a lásku, jinak umře.

Nikomu neoplácejte zlo zlem. Ať všichni vidí, že Vám jde o dobro.

Náš vztah je občas pořádná Itálie, nemyslete si. Párkrát už jsem si šla do šatny balit věci – jsem trochu taková herečka.  Ale jak jsem psala, nic není zadarmo.  Aby vztah dlouhodobě fungoval, musí se do něj investovat…  Je potřeba kompromis, odpuštění, důvěra, síla a vytrvalost.

Chtěla jsem Vás všechny, co jste se dostali až sem povzbudit k tomu, abyste nepřestali hledat, věřili v sebe a milovali ostatní. Protože jaký život si uděláte, takový ho budete mít! #lifebyreal !